Energie brengen. Rust scheppen.

Een vrouwelijke dagvoorzitter inhuren

Een goed evenement is meer dan een collega als dagvoorzitter inhuren, een programma met sprekers maken en een paar pauzes plannen. Je wilt een congres of bijeenkomst aanbieden waar de tijd voorbij vliegt. Waar bezoekers geboeid luisteren en actief meepraten. Waar ze nieuwsgierig zijn naar wat er komt en contact leggen met elkaar. 

Annemarie van Campen kan je helpen door eerst samen de perfecte dag te ontwerpen en daarna als getrainde presentator je bezoekers bij de hand te nemen tijdens het event.

Meeting design

Je kent ongetwijfeld het bekende programma waarin twee uur sprekers wordt afgewisseld met een korte koffiepauze, gevolgd door een panel, een lunch (met koffie, want die heb je wel nodig), een uitsmijter en een bedankje.

Als je samen met Annemarie aan de slag gaat met je plannen voor je congres of werksessie, gooi je dat op de schop. Een succesvol event geeft energie, in plaats van die op te slurpen. Samen bouwen jullie het perfecte programma. Misschien kies je wel heel andere formats , waarin een spreker ineens een deelnemer wordt. Of waarbij je het publiek opdeelt en ze aan het werk zet. Waarom niet? Alles om jouw doel zo goed mogelijk te bereiken. Zonder gedwongen gekkigheid of verplichte hoofd-schouder-knie-en-teen oefeningen. Je bent niet op zoek naar een circus, toch? Dát is meeting design.

Dagvoorzitter

Tijdens de dag zelf is Annemarie het gezicht van je event. Ze is presentator, gastvrouw, interviewer en vooral één van het publiek. De verbinding maken tussen podium en zaal is haar hoofdtaak. Is er vuur en wat pit nodig, dan stookt ze het op. Behoefte aan rust? Dan komt er kalmte. Annemarie zorgt er als professionele dagvoorzitter voor dat de personen op het podium stralen en het publiek actief meedoet. Dat doet ze door de sfeer en voortgang aan te voelen, gesprekstechnieken toe te passen en gebruik te maken van de ruimte. De combinatie van gevoel en intuïtie met training en kennis.

Gespreksleider

Stel dat je dag al goed in elkaar zit, maar je net voor dat ene onderdeel iets extra’s nodig hebt: Annemarie komt naar je toe. Heb je een programmaonderdeel waarbij het de bedoeling is dat iedereen de kans krijgt om zich te laten horen en -heel belangrijk- goed gehoord wordt? Dan is het verstandig haar te vragen gespreksleider te zijn. Je kunt dit bijvoorbeeld toepassen als je de directie van je bedrijf soepel in gesprek wilt laten gaan met elkaar en met medewerkers. Annemarie is een extra houvast op het podium, een ‘aangever’ waardoor de afstand verkleint en iedereen zich op zijn gemakt voelt. Of tijdens een debat waarin het hoog kan oplopen, als er zaken uitgesproken moeten worden zonder dat de een de ander overschaduwt. Of gewoon, als je het standaard panel wilt vervangen door een levendig gesprek geleid door een vrouwelijke dagvoorzitter.

Video en presentatie

Een fris gezicht voor je bedrijfsfilm, productintroductie of awardshow: Annemarie heeft ‘m. Met plezier gaat ze voor je op pad met een cameracrew om jouw onderwerp naar wens in beeld te brengen. Liever een meer klassieke gespreksstijl? Geen probleem. Presentatie volgens een nauwgezet script? De autocue en Annemarie zijn goede vrienden. Live of ge-edit, achter een desk of als razende reporter: Annemarie vindt video heerlijk. 

Of je nu één of al deze onderdelen zoekt, leg contact. Je kunt Annemarie als jouw gespreksleider of dagvoorzitter inhuren. Heb je iets anders waar ze je bij kan helpen: aarzel niet om te vragen. Tot snel!

Bekijk hier recente dagvoorzitterschappen door Annemarie

Dagvoorzitter Annemarie.jpg

Meer weten?

NEEM CONTACT OP