Energie brengen. Rust scheppen.

Dagvoorzitter in Groningen

Groningen werd 'thuis' voor Annemarie. Vanuit Zutphen, dat vlak tegen de mooie Achterhoek ligt, trok ze vers van de middelbare school naar de ideale studentenstad. Naast een fantastische universiteit in het centrum had Groningen caf├ęs zonder sluitingstijd. Wat is mooier als je jong bent?

Al tijdens haar studie startte Annemarie met werken bij een jonge startup. In dit technologiebedrijf werkte ze zij aan zij met solution architecten en ontwikkelaars. Het werd haar introductie in de digitale wereld en het zorgde er voor dat zij van American Studies overstapte naar Informatie- en Communicatiewetenschappen. Een studie waar ze nooit spijt van heeft gehad en waar ze nog tijdens elk dagvoorzitterschap gebruik van maakt.

Groningen werd verruild voor Amsterdam. Inmiddels werkte Annemarie, als dagvoorzitter en projectmanger, voor verschillende (Rijks)overheidsorganisaties. En die zitten nu eenmaal veel in het Westen. Haar hart bleef ondertussen in Groningen. Na tien jaar, waarin ze vijf jaar als Amsterdammer door het leven ging, kwam Annemarie in 2017 terug naar Groningen. Oude liefde roest niet. Ook nu is het een wervelende stad met een heerlijk karakter. Druk genoeg om een stad te zijn, rustig genoeg om ook te kunnen ontspannen. En die afstand naar het Westen, ach, Nederland is klein (en gelukkig zijn er hotels).

Zoek je een professionele dagvoorzitter of presentator in Groningen? Aarzel niet contact op te nemen.

Bekijk hier recente dagvoorzitterschappen door Annemarie

Afbeelding van Annemarie van Campen in Groningen

Werken met Annemarie?

NEEM CONTACT OP