Energie brengen. Rust scheppen.

Dagvoorzitter overheid en politiek

De overheid werkt net even anders dan een bedrijf. Het is belangrijk die dynamiek waarin politiek altijd een rol speelt, goed te begrijpen. Als dagvoorzitter treedt Annemarie van Campen regelmatig namens een overheidsorganisatie op.

Inmiddels werkt zij ruim 12 jaar samen met overheden op elk niveau. Van lokale gemeenten en provincies, tot ministeries en uitvoeringsorganisaties.

Tijdens de voorbereiding van een bijeenkomst, debat of evenement overlegt Annemarie met de afdeling communicatie en woordvoerders, zodat de verwachtingen, alle do’s en don’ts helder zijn. Samen met een intern of extern evenementenbureau zet ze vervolgens de puntjes op de i.

Werken met overheden, en vooral met bestuurders, vraagt om improvisatietalent. Het kan zomaar gebeuren dat tijdens het evenement de uitgenodigde burgemeester of staatssecretaris verlaat is, of vanwege een urgente ontwikkeling helemaal niet kan verschijnen. Een leeg podium en een pauzemuziekje is dan geen optie.  Annemarie vangt als professionele dagvoorzitter een onverwachte wending soepel op.

Als dagvoorzitter begrijp ze hoe je de brug slaat tussen overheid en samenleving: Annemarie werkt graag met je samen.

Komende maart zijn er weer verkiezingen voor de gemeenteraad. Organiseer je een debat, inspreekavond of andere bijeenkomst en wil je dit vlekkeloos laten verlopen? Neem contact op. 

Bekijk hier recente dagvoorzitterschappen door Annemarie

Afbeelding van Annemarie van Campen als dagvoorzitter voor Buitenlandse Zaken

Je wensen doornemen?

NEEM CONTACT OP