Energie brengen. Rust scheppen.

Evenementen

Waar was Annemarie presentator en dagvoorzitter? Een selectie:
Afbeelding van Annemarie in gesprek met jonge zorgers

Jong en Zorgend - Mantelzorg & Meer

Taal: Nederlands
Gasten: 100 mantelzorgers, onderzoekers en bestuurders

Jongeren die zorgen, waar hebben zij behoefte aan? Twee jaar onderzoek door Mantelzorg & Meer leidde tot heldere conclusies. Tijdens het symposium kregen drie jonge mantelzorgers de hoofdrol. Annemarie begeleidde het soms emotionele gesprek.

Lees meer
Afbeelding van Annemarie tijdens Focus op Inspire 2016

Focus op Inspire - Canon Nederland

Taal: Nederlands
Gasten: 100 klanten en relaties van Canon Nederland

Annemarie presenteerde in 2017 voor het tweede jaar op rij de jaarlijkse klantendag van Canon Nederland. Het publiek bestond uit gebruikers van het pakket CCM, een tool om klantcommunicatie te stroomlijnen: een combinatie van praktisch ingestelde functioneel beheerders en strategisch gerichte IT- en communicatie managers.

Lees meer
blog4.jpg

Disrupt IT - SNiC

Taal: Engels
Gasten: 500 studenten

Een keer per jaar verzamelen de IT-studenten van Nederland zich tijdens het Nationaal IT Congres. In 2017 werd dit congres georganiseerd door de IT-studievereniging van Rijksuniversiteit Groningen. Samen met Danny Mekic presenteerde Annemarie de drukbezochte dag in het theater van Zwolle.

Lees meer
Afbeelding van Annemarie tijdens de Venture Lunch 2017

Venture Lunch – CHIO

Taal: Nederlands
Gasten: 150 innovators uit regio Den Haag - Rotterdam

Innovators, onderzoekers, bedrijven en studenten verzamelden zich tijdens het beroemde Concours Hippique International Officiel (CHIO) in Rotterdam. Tegen de achtergrond van wedstrijdruiters die in de bak om medailles streden, discussieerden zij over drie actuele thema’s: circulaire economie, digitalisering en energiestransitie.

Lees meer
Afbeelding van Annemarie tijdens de EU talkshow

Werken bij de EU - Buitenlandse Zaken

Taal: Nederlands en Engels
Gasten: 500 (jong) professionals en studenten

Elk jaar organiseert het Ministerie van Buitenlandse Zaken informatiebijeenkomsten voor geïnteresseerden in een baan bij de EU. Het Ministerie werft actief Nederlanders met de juiste achtergrond en instelling. Als dagvoorzitter is Annemarie al een aantal jaar als presentator het ‘gezicht’ van deze grote events.

Lees meer
Afbeelding van Annemarie tijdens PR is Key

PR is Key - Presspage

Taal: Engels
Gasten: 150 Presspage klanten en relaties

Met de groei van digitale oplossingen en de adoptie van internet is het werkveld PR de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Annemarie zoomde tijdens PR is Key samen met organisator Presspage in op de nieuwe rol van PR managers en medewerkers.

Lees meer
Afbeelding van Annemarie van Campen tijdens het Cascadis Congres 2017

Cascadis Congres - Cascadis

Taal: Engels en Nederlands
Gasten: 200 online professionals binnen de overheid

In 2016 en 2017 presenteerde Annemarie het Cascadis congres. Cascadis is de vereniging voor webprofessionals binnen de overheid. Het congres is gericht op kennisdeling en netwerken. Hoofdgast tijdens het congres in 2017 was de Britse Gerry McGovern. Binnen de sector een zeer bekend adviseur en ontwikkelaar van de Toptaken (Top Tasks) methode.

Lees meer

WAT VINDEN ANDEREN VAN ANNEMARIE

Robert Kerstens – Canon Nederland
Annemarie van Campen heeft Focus op Inspire op een voortreffelijke wijze geleid. Fris, enthousiast, goed voorbereid, vlot, elegant, authentiek en een zeer goede ‘klik’ met de zaal. Annemarie is een échte aanrader als je op zoek bent naar een professionele en verfrissende dagvoorzitter”
Ron Zwetsloot – Cascadis
Annemarie is een zeer inspirerende presentator en dagvoorzitter. Ze weet, op zeer besluitvaardige wijze, hoe het publiek te betrekken bij complexe onderwerpen. Ik raad haar zeker aan als moderator!”
Tim Raemakers - CHIO / Venture Lunch
Onze dagvoorzitter Annemarie van Campen heeft ervoor gezorgd dat iedereen zich verbonden voelde met het thema en dat iedereen vanaf het begin af aan mee wilde praten. Mede door de inbreng van Annemarie hebben we ons doel van interactie dus bereikt. Het blijft een vak, dagvoorzitter zijn.”