Energie brengen. Rust scheppen.

Venture Lunch - CHIO

23 JUNI 2017
Taal: Nederlands

Gasten: 150 innovators, ondernemers en wetenschappers

Thema: Circulaire economie, Digitalisering en Energietransitie

Innovators, onderzoekers, bedrijven en studenten verzamelden zich tijdens het beroemde Concours Hippique International Officiel (CHIO) in Rotterdam. Tegen de achtergrond van wedstrijdruiters die in de bak om medailles streden, discussieerden zij over drie actuele thema’s: circulaire economie, digitalisering en energiestransitie.

Het doel: een levendige discussie tussen experts én met de zaal. Om dit doel te behalen, koos Annemarie met de organisatie namens het Venture Café voor een klein panel per thema, die in een actieve houding (staand) in gesprek ging. Per panel bespraken drie experts een aantal stellingen. Doordat specialisten met verschillende achtergronden in een panel deelnamen, bijvoorbeeld een ondernemer, politicus en jurist, kwamen verschillende invalshoeken en zienswijzen naar voren. Dit stimuleerde de discussie onderling en met de zaal.

De zaal kon ondertussen via een mobiele app ook zijn mening delen over de stelling, dit verscheen in beeld op een groot scherm. Voor Annemarie als dagvoorzitter bood het een extra aanknopingspunt om de zaal bij het gesprek te betrekken. Het tempo bleef hoog, door de stellingen snel af te wisselen en maximaal 15 minuten per thema te besteden. Hierdoor bleef er voldoende gespreksstof over voor de aansluitende lunch. Men wist elkaar te vinden, waardoor de middag ook een geslaagd netwerkevent werd.

Afbeelding van Annemarie als dagvoorzitter tijdens Venture Lunch 2017

Direct een offerte ontvangen?

VRAAG AAN

Foto's en Video's