Energie brengen. Rust scheppen.

OVER ANNEMARIE

Energiek, enthousiast, deskundig en een autoriteit op het podium. Dit zijn in een notendop de kenmerken die klanten noemen als ze Annemarie van Campen omschrijven.

Als dagvoorzitter heeft ze inmiddels talloze bijeenkomsten, congressen en evenementen geleid. Annemarie stond midden tussen de studenten in een koude loods tot voor bomvolle zalen in de Amsterdam ArenA tijdens een innovatiecongres.

Bouwen op ervaring en gevoel

Elk evenement heeft zijn eigen sfeer en dynamiek. Annemarie haar doel blijft hetzelfde: het publiek moet aan het einde van de dag energiek naar huis gaan. En het mooie is, zij voelt dat opgeladen gevoel zelf ook.

Annemarie van Campen is een tech-savvy communicatieexpert die er al vroeg achter kwam dat een begrijpelijk verhaal vertellen voor een groot publiek haar goed afging. Ze voelt zich thuis op het podium, een voorwaarde voor een ontspannen en professionele dagvoorzitter.

Door veel praktijkervaring op te doen, ondersteund door trainingen van experts, heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld.

Technologie, innovatie en digitalisering

In de events die Annemarie begeleidt zie je haar voorliefde voor digitalisering en online communicatie vaak terug. Het is immers handig als de dagvoorzitter ook de inhoud van keynotes en sessies uitstekend begrijpt. IT en technologie is vaak een mannenwereld. Het is heerlijk om daar als vrouwelijke dagvoorzitter een draai aan te geven. Annemarie valt net wat meer op, op dat podium, en dat kan als dagvoorzitter geen kwaad.

Haar inhoudelijke kennis blijft op pijl door haar rol als projectmanager digitale transformatie. De afgelopen jaren leidde Annemarie succesvolle online projecten voor de overheid en commerciƫle organisaties. Momenteel doet zij dat voor het CJIB, waar ze in een aantal innovatie- en digitaliseringstrajecten de verkeersboete en de website een nieuw uiterlijk gaf.

De combinatie met haar werk als presentator en dagvoorzitter is voor Annemarie ideaal. Inhoud, entertainment en interactie komt op een prachtige wijze samen.

Bekijk hier recente dagvoorzitterschappen door Annemarie

Over Annemarie

Offerte aanvragen?

NEEM CONTACT OP