Energie brengen. Rust scheppen.

REFERENTIES

Wat zeggen anderen over Annemarie?

Tim Raemakers - CHIO / Den Haag Venture Lunch
Voor ons was het van belang om interactie tussen de panels en het publiek te creëren. Onze dagvoorzitter Annemarie van Campen heeft ervoor gezorgd dat iedereen zich verbonden voelde met het thema en dat iedereen vanaf het begin af aan mee wilde praten. Mede door de inbreng van Annemarie hebben we ons doel van interactie dus bereikt. Het blijft een vak, dagvoorzitter zijn.”

Lees meer over dit event

Christa Hemmelaar – Presspage
De voorbereiding verliep soepel, doordat Annemarie zeer ervaren is heeft ze ook weinig input nodig. Met een goed gevoel voor de sfeer wist Annemarie het publiek actief te betrekken en zette vanaf het begin al gelijk de toon voor een positieve dag. Annemarie was goed voorbereid, kalm maar enthousiast, en prettig in de omgang waardoor het programma soepel verliep. Ze kon duidelijk in een paar zinnen de essentie van de presentaties eruit halen en aansluitende kritische vragen stellen, waardoor niet alleen de sprekers maar ook de deelnemers werden uitgedaagd het dialoog aan te gaan. Annemarie was een goede match met ons event.”

Lees meer over dit event

Data Driven Commerce - BBP Media
Allen waren we zeer enthousiast over jou als dagvoorzitter deze editie. Daarom wil ik je vragen of je volgend jaar ook weer aanwezig wilt zijn (tijdens Data Driven Commerce).”

Honeywell – Eventbureau EMboost
''Onze klant was erg tevreden over de inzet van Annemarie. Mijn gevoel om een frisse dame in te zetten bij een voornamelijk technisch mannen publiek bleek terecht. Het frisse, snelle maar zeker ook kundige was een goede combinatie. Binnen het programma waar zowel de klant als ook een externe spreker van TNO een onderdeel presenteerde bleek Annemarie een welkome aanvulling om interactiviteit te vinden met de zaal, alsook aan te voelen waar er ingegrepen diende te worden binnen het verhaal van de presentatoren.”

Ron Zwetsloot – Cascadis
Annemarie is een zeer inspirerende presentator en dagvoorzitter. Ze weet, op zeer besluitvaardige wijze, hoe het publiek te betrekken bij complexe onderwerpen. Ik raad haar zeker aan als moderator!”

Lees meer over dit event

Ger Baron - Chief Technological Officer gemeente Amsterdam
Ik heb met Annemarie samengewerkt toen zij ons Digitale Agenda Event presenteerde. De combinatie van enthousiasme, autoriteit wanneer dat nodig was en kennis van de inhoud zorgde ervoor dat ons evenement soepel verliep en van toegevoegde waarde was voor de bezoekers. Een andere reden van dit resultaat was de professionele voorbereiding. Dit zorgde er voor zorgde dat het publiek zich comfortabel en vertrouwd voelde tijdens het hele programma. In twee woorden: verfrissend en betrouwbaar. Ik hoop dat we snel weer samenwerken.”

Sybranda Vink – Vanhulzen Gummo Kicks
Annemarie is een geweldige spreker, ik heb met haar samengewerkt voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Als dagvoorzitter van WerkenbijdeEU.nl bezit zij een enorme dosis kennis op het gebied van sfeer creëren. De combinatie van haar enthousiasme, kennis van zaken en autoriteit maakt dat de dag soepel verloopt. Door haar professionele voorbereiding weet zij haar publiek binnen enkele seconden op zich te focussen. Frisse verschijning, prettig stemgeluid, informeel, weet waar zij het over heeft. Hopelijk is er in de toekomst een mooi project dat we samen kunnen oppakken?!”

Lees meer over dit event

Maartje IJzerman – Sprekershuys
Annemarie van Campen is een inhoudelijke, vlotte en creatieve dagvoorzitter en spreker! Ze luistert goed naar wat het doel van het evenement is en tegelijkertijd vindt ze het erg belangrijk dat ook het publiek de informatie mee naar huis neemt die zij verwachten. Ze weet de juiste sfeer te geven aan een bijeenkomst, waarbij ook de gewenste inhoud besproken wordt. Kortom, succes verzekerd!”

Robert Kerstens – Canon Nederland
Annemarie van Campen heeft Focus op Inspire 2016, een klantenevenement van Canon Nederland, op een voortreffelijke wijze geleid. Fris, enthousiast, goed voorbereid, vlot, elegant, authentiek en een zeer goede ‘klik’ met de zaal. Annemarie is een échte aanrader als je op zoek bent naar een professionele en verfrissende dagvoorzitter”

Lees meer over dit event

Afbeelding van Annemarie van Campen als dagvoorzitter voor Buitenlandse Zaken

Offerte aanvragen?

NEEM CONTACT OP

Annemarie in actie